Zorgboulevard in ZNA Cadix zet deuren open op 25 november

2500 m² producten en diensten om zo lang mogelijk gezond of zelfstandig te blijven 

Op zaterdag 25 november gaat de Zorgboulevard in ZNA Cadix officieel open. De Zorgboulevard is een zone van 2500 vierkante meter waar patiënten, bezoekers en buurtbewoners terechtkunnen voor producten en advies om zo lang mogelijk gezond of zelfstandig te blijven. Door deze aanbieders te groeperen op het gelijkvloers van het nieuwe ziekenhuis, vinden patiënten, bezoekers en buurtbewoners een uitgebreid zorg- en gezondheidsaanbod op één plek.  

Het gaat om Hoorcentrum Aerts, Sensotec (hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden) en Energy Lab (advies bij sporten en voeding). Daarnaast is op de zorgboulevard ook Aster To Go te vinden voor de vertrouwde koffie en cadeaus. 

 

"Aanbod zorggerelateerde winkels uniek in Vlaamse ziekenhuizen"

Daisy Nysmans, operationeel directeur ZNA Cadix:

“Door verschillende zorggerelateerde winkels samen te brengen op het gelijkvloers van het ziekenhuis, willen we patiënten na hun opname of bezoek meteen helpen. Een uitgesproken gezondheids- en preventieluik was onze voorwaarde voor de uitbaters. De producten en diensten moeten beantwoorden aan de gezondheidsnoden van mensen en hen helpen om zo lang mogelijk gezond en/of zelfstandig te blijven. Dat maakt onze Zorgboulevard uniek in de Vlaamse ziekenhuizen.” 

Het gaat om Energy Lab, Hoorcentrum Aerts, Sensotec en Aster To Go (o.a. koffie, broodjes, verse maaltijden en cadeaus). Zorgwinkel De Schakel (hulpmiddelen) van Zorgbedrijf Antwerpen opent begin 2024. 

De Zorgboulevard is vrij toegankelijk langs een van de vier ingangen van ZNA Cadix. Meer informatie over de uitbaters is te vinden op deze pagina

 ​ 

Opendeurmoment met gratis tests en drankjes 

Om de opening van de Zorgboulevard te vieren, organiseren de uitbaters een opendeurmoment op zaterdag 25 november van 10 tot 12 uur. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een gratis demo krijgen of gehoortest afleggen, of genieten van een gratis drankje en versnapering bij Aster to go. 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Over ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België. Op 8 sites omvat de groep 3 algemene ziekenhuizen, 7 dagcentra, 6 gespecialiseerde ziekenhuizen en een psychiatrisch verzorgingstehuis. De invloedssfeer van ZNA strekt zich uit over 32 gemeenten. Hiermee bereikt ZNA potentieel ruim een miljoen inwoners. In de stad Antwerpen behaalt ZNA een patiëntenaandeel van 44 procent.

ZNA stelt zo’n 6 300 mensen en 600 artsen te werk. In totaal telt ZNA circa 2000 bedden. Jaarlijks worden ruim 50000 mensen gehospitaliseerd (opgenomen met overnachting) en krijgen meer dan 70000 patiënten een behandeling in dagkliniek. Het aantal ambulante patiënten ligt rond de 600000.

Neem contact op met

Kempenstraat 100 B-2030 Antwerpen

communicatie@zna.be

www.zna.be