ZNA zoekt nieuw bloed: jobbeurs in ZNA Cadix

Grote belangstelling: al 450 inschrijvingen

Om vacatures voor de bestaande ZNA-sites en het nieuwe ziekenhuis ZNA Cadix in te vullen, houdt Ziekenhuis Netwerk Antwerpen op donderdag 12 mei een jobbeurs in ZNA Cadix. Het gaat om 232 vacatures op 8 ZNA-sites. Sollicitanten met wie er een klik is, krijgen eerstdaags na het gesprek een intentieverklaring om samen te werken van ZNA. Met al bijna 450 inschrijvingen is de belangstelling voor de jobmarkt groot. Inschrijven voor de jobbeurs kan op zna.be/jobmarkt.

 

232 vacatures

HR-directeur Diederik Van Noten is blij dat sollicitaties niet meer online moeten verlopen:

“Na twee jaar corona kunnen we eindelijk weer kandidaat-werknemers op de koffie uitnodigen en in levenden lijve jobs voorstellen. Daarom houden we in de Week van de Zorg een grote jobbeurs in ons nieuwe ziekenhuis. Met 232 vacatures hebben we voor ieder wat wils: er is werk voor verpleeg- en zorgkundigen, housekeeping en logistieke medewerkers, administratieve duizendpoten, specialisten in financiën, techniek, HR en ICT. Door onze acht sites kunnen we ook een job aanbieden op verschillende locaties in de hele stad en in Zoersel.”

 

Nog 150 van de 600 plaatsen over

ZNA-collega’s en leidinggevenden staan donderdag van 10 tot 19 uur klaar om tekst en uitleg geven over de verschillende jobs, de verloning, selectieprocedure en doorgroeimogelijkheden. Het gaat om vacatures op 18 verschillende afdelingen: zorgkundig en medisch, technisch en administratief. Als de kennismaking bevalt, kan je een eerste selectiegesprek voeren. Zijn zowel de kandidaat als ZNA overtuigd, dan volgt heel snel een intentieverklaring. Dat is de stap voor een contract. Alle jobs zijn te vinden op zna.be/jobs.

De jobmarkt duurt van 10 tot 19 uur in blokken van telkens 3 uur. Van de 600 plaatsen voor geïnteresseerden zijn er nog een goeie 150 over. Inschrijven kan via zna.be/jobmarkt.

 

 

“Top 3 van aantrekkelijke werkgevers”

Diederik Van Noten: 

“Volgens recent onderzoek (van Randstad uit 2021 bij 12000 respondenten) staat de zorg in de top drie van meest aantrekkelijke werkgevers. Alleen de farmaceutische sector en luchtvaartsector scoren hoger. Op vlak van werkzekerheid en maatschappelijke betrokkenheid doet de zorg het beter dan privébedrijven en ook de werksfeer is een troef.”

Tom Van de Vreken

Woordvoerder, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Over ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België. Op 8 sites omvat de groep 3 algemene ziekenhuizen, 7 dagcentra, 6 gespecialiseerde ziekenhuizen en een psychiatrisch verzorgingstehuis. De invloedssfeer van ZNA strekt zich uit over 32 gemeenten. Hiermee bereikt ZNA potentieel ruim een miljoen inwoners. In de stad Antwerpen behaalt ZNA een patiëntenaandeel van 44 procent.

ZNA stelt zo’n 6 300 mensen en 600 artsen te wrek. In totaal telt ZNA circa 2000 bedden. Jaarlijks worden ruim 50000 mensen gehospitaliseerd (opgenomen met overnachting) en krijgen meer dan 70000 patiënten een behandeling in dagkliniek. Het aantal ambulante patiënten ligt rond de 600000.

Neem contact op met

Kempenstraat 100 B-2030 Antwerpen

[email protected]

www.zna.be