ZNA lanceert KIMpakpapier

Jaaroverzicht van cartoonist KIM om mee in- (en uit) te pakken

Met het jaareinde in zicht, lanceert Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) KIMpakpapier: geschenkpapier met een jaaroverzicht van de bekende cartoonist KIM (Kim Duchateau). De ludieke tekening verwijst naar gebeurtenissen van het voorbije jaar in ZNA en de samenleving. Ze kan ook dienen als actualiteitsquiz aan de feestdis, om in te kleuren of in te kaderen.  

Een set telt 2 vellen van 120 x 80 cm (= 16 vellen A4) en kost 5 euro. De volledige opbrengst gaat naar 4 goede doelen die ZNA steunt: Oscare vzw, Vereniging voor Kleine Superhelden, Surplus en Nidigo. Het geschenkpapier is te koop tot en met 1 januari 2021. Bestellen kan via https://www.oscare.be/nl/inpakpapier/.

Tom Van de Vreken

Woordvoerder, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Over ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België. Op elf sites omvat de groep drie algemene ziekenhuizen, zeven dagcentra, zes gespecialiseerde ziekenhuizen, twee medische centra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. De invloedssfeer van ZNA strekt zich uit over 32 gemeenten. Hiermee bereikt ZNA potentieel ruim een miljoen inwoners. In de stad Antwerpen behaalt ZNA een patiëntenaandeel van 44 procent.

ZNA stelt zo’n 6 300 mensen en 600 artsen te werk. In totaal telt ZNA circa 2000 bedden. Jaarlijks worden ruim 50000 mensen gehospitaliseerd (opgenomen met overnachting) en krijgen meer dan 70000 patiënten een behandeling in dagkliniek. Het aantal ambulante patiënten ligt rond de 600000.

Neem contact op met

Kempenstraat 100 B-2030 Antwerpen

communicatie@zna.be

www.zna.be