Selfiemuur voor gevaccineerden in vaccinatiedorp Spoor Oost

"Vaccinatie-enthousiasme viraal laten gaan"

Het vaccinatiedorp op Spoor Oost heeft een selfiemuur geplaatst. Wie gevaccineerd is, kan voor verschillende achtergronden een foto van zichzelf maken en delen op sociale media met de hashtag #VacCovid. Met de muur wil het vaccinatiedorp foto's van het vaccinatie-enthousiasme viraal laten gaan.

De gevaccineerden kunnen voor hun selfie kiezen uit tien achtergronden. Het gaat om getekende pleisters en spuitjes en de slogans “ ’t Is gebeurd ” en “Vaccin: check!”. De selfiemuur staat aan de uitgang van de observatieruimte na de vaccinatie. 

Donderdag 27 mei werd het 215.000e spuitje op Spoor Oost toegediend. Op 3 mei werd de kaap van de 100.000 vaccinaties gerond in VacCovid.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Over ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België. Op 8 sites omvat de groep 3 algemene ziekenhuizen, 7 dagcentra, 6 gespecialiseerde ziekenhuizen, een psychiatrisch verzorgingstehuis en een woonzorgcentrum. De invloedssfeer van ZNA strekt zich uit over 32 gemeenten. Hiermee bereikt ZNA potentieel ruim een miljoen inwoners. In de stad Antwerpen behaalt ZNA een patiëntenaandeel van 44 procent.

ZNA stelt zo’n 6 300 mensen te werk en 600 artsen. In totaal telt ZNA circa 2 000 bedden. Jaarlijks worden ruim 50 000 mensen gehospitaliseerd (opgenomen met overnachting) en krijgen meer dan 70 000 patiënten een behandeling in dagkliniek. Het aantal ambulante patiënten ligt rond de 600 000.

Contact

Leopoldstraat 26 B-2000 Antwerpen

[email protected]

www.zna.be