Bekende uitbater voor restaurant ZNA Cadix

Het Nederlandse bedrijf Vermaat gaat het restaurant in het nieuwe Antwerpse ziekenhuis ZNA Cadix uitbaten. Deze internationale groep is gespecialiseerd in restaurants in o.a. ziekenhuizen, musea en bedrijven. ​ Het ziekenhuis opent in september 2023.

325 plaatsen voor patiënten, bezoekers en medewerkers

Het restaurant op de derde verdieping is vrij toegankelijk voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Het telt 325 zitplaatsen en een espressobar. De opening is gepland in september 2023.

Op de Zorgboulevard op het gelijkvloers van het ziekenhuis zal Vermaat een ‘shop to go’ voor verpakte gerechten en dranken om mee te nemen bouwen en uitbaten.

 

Over Vermaat

Vermaat is een bekende food-service ondernemer. In 1978 begon het bedrijf als delicatessenwinkel. Momenteel baat Vermaat ruim 400 locaties uit in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het gaat om restaurants in o.a. bedrijven, musea, luchthavens en ziekenhuizen. Bekende namen uit Nederland zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, de Amsterdamse dierentuin Artis en The Bar op Eindhoven Airport.

 

 

Tom Van de Vreken

Woordvoerder, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Over ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België. Op 8 sites omvat de groep 3 algemene ziekenhuizen, 7 dagcentra, 6 gespecialiseerde ziekenhuizen, een psychiatrisch verzorgingstehuis en een woonzorgcentrum. De invloedssfeer van ZNA strekt zich uit over 32 gemeenten. Hiermee bereikt ZNA potentieel ruim een miljoen inwoners. In de stad Antwerpen behaalt ZNA een patiëntenaandeel van 44 procent.

ZNA stelt zo’n 6 300 mensen te werk en 600 artsen. In totaal telt ZNA circa 2 000 bedden. Jaarlijks worden ruim 50 000 mensen gehospitaliseerd (opgenomen met overnachting) en krijgen meer dan 70 000 patiënten een behandeling in dagkliniek. Het aantal ambulante patiënten ligt rond de 600 000.

Contact

Leopoldstraat 26 B-2000 Antwerpen

[email protected]

www.zna.be