780 buren maken kennis met ZNA Cadix

Vandaag (zondag 4 juni) komen 840 inwoners van de Cadixwijk op bezoek in het nieuwe ziekenhuis ZNA Cadix. Ze volgen een rondgang en krijgen uitleg op affiches of televisieschermen. Als nieuwkomer in de wijk vindt ZNA het belangrijk om zijn naaste buren uit te nodigen voor een kennismaking. De 840 tickets waren in geen tijd de deur uit.

ZNA Cadix opent op 18 september. Diezelfde dag sluit ZNA Stuivenberg definitief de deuren.

 

“Belangrijk om de buren eens uit te nodigen”

CEO Eddy Aerts:

“De opening van ZNA Cadix op 18 september komt dichter en dichter. Over goed honderd dagen is het zover. Als nieuweling in de wijk vinden we het belangrijk om onze buren uit te nodigen, zodat ze kunnen zien wat we doen. Ook na de opening in september blijven ze welkom. Om via de Zorgboulevard door te steken naar de andere kant van het gebouw, of om in ons restaurant Aster een hapje te eten.”

 

IJsje na bezoek aan vier verdiepingen

De bezoekers starten op de Zorgboulevard op het gelijkvloers, met de monumentale wenteltrap. Daar nemen ze de lift naar de zestiende verdieping waar ze kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de stad en de haven.

Vervolgens gaat het met de lift naar de afdeling voor geriatrische patiënten op de zevende verdieping. Hier staat een bezoekje aan het dakterras en een patiëntenkamer ​ op het programma.

De volgende halte is de derde verdieping. Daar is tijd voor een pauze op het grote terras en de bezoekers kunnen een blik werpen op het restaurant Aster dat momenteel wordt gebouwd.

Tot slot gaat het met de trap weer naar de Zorgboulevard, waar ZNA de buren trakteert op een ijsje.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

Over ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België. Op 8 sites omvat de groep 3 algemene ziekenhuizen, 7 dagcentra, 6 gespecialiseerde ziekenhuizen en een psychiatrisch verzorgingstehuis. De invloedssfeer van ZNA strekt zich uit over 32 gemeenten. Hiermee bereikt ZNA potentieel ruim een miljoen inwoners. In de stad Antwerpen behaalt ZNA een patiëntenaandeel van 44 procent.

ZNA stelt zo’n 6 300 mensen en 600 artsen te werk. In totaal telt ZNA circa 2000 bedden. Jaarlijks worden ruim 50000 mensen gehospitaliseerd (opgenomen met overnachting) en krijgen meer dan 70000 patiënten een behandeling in dagkliniek. Het aantal ambulante patiënten ligt rond de 600000.

Neem contact op met

Kempenstraat 100 B-2030 Antwerpen

communicatie@zna.be

www.zna.be